23 april 2022
14:30

Huddinge IF 3 Gul

Referat: Tullinge BK 1 - Huddinge IF 3 Gul

Idag stötte vi på Tullinge BK på Brantbrinks IP. Hemmalaget inleder bäst och tar ledningen i den 5:e minuten men enligt mångas ögon, men inte domarens, var bollen över kortlinjen och borde resulterat i inspark istället för mål. Vi kommer mer och mer in i matchen och reducerar välförtjänt i den 13:e minuten väldigt snyggt av Anton G. på en magnifik pass av Amadeus E. Under den första perioden har vi vissa problem med kommunikationen inom vår backlinje, vilket ger hemmalaget ett par farliga chanser lite i onödan, men inga fler mål faller så ställningen är 1-1 efter den första perioden. I den andra perioden har vår backlinje börjat att kommunicera så inga onödiga chanser ges bort till motståndarna. Båda lagen har en hel del chanser men båda lagens målvakter gör flera finfina räddningar. Det blir ett mål i perioden och det är hemmalaget som gör det och en än gång så är bollen över kortlinjen och denna gång med över en meter, men domaren ser inte det från mitten av planen där han mestadels höll sig placerad under matchen. Hur som helst så är det 2-1 till hemmalaget efter två spelade perioder. Den tredje perioden börjar olyckligt för oss då vår anfallare misslyckas med en mottagning efter en fin passning i mitten och motståndarna kommer över bollen helt sonika och kontrar in bollen i mål. Kort därefter gör Tullinge BK både 4-1 och 5-1 och matchen är i praktiken avgjord. Deniz K. reducerar till 2-5 i den 63:e minuten i en misstänkt offside position men hemmalagets 6-2 i den 73:e minuten är lika misstänkt den med. Matchen var schysst och grönt kort får vår målvakt Ozan H. som förutom att agera schysst även gör en hel del fina parader under matchens gång.

Slutställningen blev Tullinge BK - Huddinge IF 6-2

Grönt kort: Ozan H.

Målen: Anton G. 1, Deniz K. 1
Assisten: Amadeus E. 1, Charlie B. 1